CodeINC biedt onafhankelijke Managed Linux Server oplossingen en Linux (systeem-) beheer diensten

Vraagt uw internet applicatie om een eigen server?

Wellicht heeft u al eens gegoogeld op “VPS” of “dedicated server” en bent u geschrokken van de overweldigende hoeveelheid technische specificaties en terminologie. Misschien kunt u de capaciteit niet niet missen binnen uw bedrijf, voor het dagelijkse systeembeheer van uw servers. Wellicht draait uw company-critical webapplicatie op een shared-hostingpakket van een provider waardoor u beperkt bent in performance, opslag en het aantal gelijktijdige bezoekers.

CodeINC adviseert, installeert en onderhoudt server oplossingen afhankelijk van uw toepassing en behoefte, onafhankelijk van een specifieke hostingprovider. Samen zoeken we naar de beste, snelste en meest economische oplossing om uw applicaties op een eigen server te laten draaien. Of dit nu een VPS server is, een dedicated server, of meerdere servers in een rack. Belangrijk is dat u geen kennis van zaken nodig hebt en de inrichting plus het dagelijkse beheer over kunt laten aan onze technici.

Wij zijn expert op het gebied van Linux servers, zoals web servers, database servers, mail servers, et cetera. Wij verzorgen de juiste keuze van server, de installatie van alle nodige software, de optimalisatie van deze servers en we zorgen voor het dagelijks onderhoud; zoals het maken van backups en monitoring; 24/7. Hier heeft u geen omkijken naar.

Heeft u al een eigen server, of huurt u een VPS of dedicated via een provider? Geen probleem! CodeINC rekent een vast bedrag per maand voor server-beheer, onafhankelijk van de server hosting.

Twijfelt u of een eigen server wel nodig is voor uw toepassing? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende telefonische of Zoom/Skype afspraak waarin we graag uw behoefte analyseren en u een eerlijk antwoord geven op uw server-vraag. Dit is uiteraard kosteloos.

Bel CodeINC via 040 – 808 0046 voor het plannen van een afspraak.