Lopende projecten


Met het oog op privacy en non-disclosure kunnen wij niet al onze lopende projecten op deze pagina weergeven. Hier is een kleine selectie van lopende projecten.

 • Boeties.nl
  Nieuw ontwikkeld WMS (warehouse management systeem) voor webshop met meerdere warehouses, leveranciers en tradingplatforms. API’s met leveranciers, platforms en verzenders. Dit als vervanging voor het huidige WMS dat niet meer voldeed i.v.m. de groei van de webshop en het warehouse.
  Database ontwerp / Linux / PHP / JQuery / AJAX / MYSQL / Laravel

 • MuntjesDump.nl
  Opgezet als test-site voor onderstaand project, maar uitgegroeid tot een populaire webshop. Op deze site kunnen mensen met crypto valuta cadeaubonnen in Euro’s kopen met behulp van de voor Floxio.com ontwikkelde blockchain API’s.
  Database ontwerp / Linux / PHP / JQuery / AJAX / MYSQL / Laravel / Crypto Blockchain

 • Floxio.com
  Ontwikkelen van trading-tools (API’s) voor zeven verschillende blockchains zodat webshops deze crypto valuta als winkelmandje kunnen aanbieden. Hosting van zeven full nodes t.b.v. deze crypto.
  Database ontwerp / Linux / PHP / JQuery / AJAX / MYSQL / Laravel / Crypto Blockchain

 • WasteOnline.nl
  Portal voor beheer van afvalcontainers en bijbehorende toeganscontrollers t.b.v. de gemeente Noardeast Fryslān
  Database ontwerp / Linux / PHP / JQuery / AJAX / MYSQL / Laravel

 • Commotio.nl
  Nederlandse Social network site op basis van HumHub open source. Implementatie, ontwerp, uitbreiding, beheer en onderhoud. Netwerk topologie; inrichting van load balancers, database en -webservers, firewalls.
  Linux / LAMP / JQuery / AJAX / MYSQL / HumHub

 • WCOMM
  High volume TCP/IP sockets servers t.b.v. realtime Rextron toegangscontrollers. Backoffice voor objectenbeheer en dataverwerking. Meerdere APIs en SDKs voor data-uitwisseling met klanten. Database ontwerp / Linux / PHP / JQuery / AJAX / MYSQL.

 • EngelsBS – Engels BV
  Multi-user, multi-role Container Management systeem. Beheer van afvalcontainers, toegangspassen (RFID), realtime communicatie met toegangs-controllers, dataverwerking, datauitwisseling met gemeentes. Socket servers t.b.v. hardware communicatie.
  Database ontwerp / Linux / PHP / JQuery / AJAX / MYSQL / Laravel
 • GaiaCirculair.com
  Web applicatie, CMS en beheersysteem ten behoeve van recycling van bedrijfsmiddelen (kleding, schoeisel, persoonlijke beveiliginsmiddelen, telefoons en PCs). De verwerking van inkoop-, inzameling- en verwerkingsgegevens, plus het inzichtelijk maken en certificeren van de “global goals” van bedrijven, m.b.t. CO2-, water- en energiebesparing.
  Database ontwerp / Linux / PHP / JQuery / AJAX / MYSQL / Laravel

 • Regain
  Backoffice- en tabletsoftware ten behoeve van kledinginzameling. Het plannen van routes, invoeren van inzamelgegevens en het genereren van weegbonnen, rapportages en self-billing facturen.
  Database ontwerp / Linux / PHP / JQuery / AJAX / MYSQL / Laravel

 • Cure
  Tablet interfaces (web app) en backoffice software ten behoeven van de verwerking van aanbiedingen bij de gemeentelijke milieustraten. Scannen van (stads-)passen, bepalen van tarieven en afrekenen van aankopen. Koppelingen met externe services en gemeentelijke basis administratie. Volledige database- en software-ontwikkeling en server beheer.
  Database ontwerp / Linux / PHP / JQuery / AJAX / MYSQL / Laravel
 • Rextron
  Voertuig- en objectbeheer plus Track and Trace ten behoeven van meerdere internationale luchthavens. Fleetmanagement en tracing van bagage- en servicevoertuigen en aanhangers. Ontwikkeling van database, alle benodigde userinterfaces en track&trace TCP/IP server plus parser. Inrichting en beheer van de benodigde servers.

 • Dataview
  Backoffice- en tabletsoftware voor het beheer van ondergrondse afvalcontainers van diverse Nederlandse gemeentes, instellingen en bedrijven. Beheer van toegang tot deze objecten door burgers d.m.v. RF-ID tags. Rapportage en statistieken van aanbiedingen t.b.v. de gemeentelijke belastingen. Ontwikkeling van alle elementen, inclusief redundant communicatie server voor nachtelijke communicatie met de containers en het beheer hiervan (Linux).

 • Robot Nederland / Justitie
  Ontwikkeling van backoffice- en communicatiesoftware t.b.v. overtredingscamera’s van justitie. Het uitlezen en classificeren van foto’s van snelheids- en roodlichtcamera’s en het combineren van A en B foto’s tot overtredingsfoto’s t.b.v. justitie. Ontwikkeling van mobiele software voor gebruik i.c.m. radar in de voertuigen.

 • XSPrint
  Web to print opslossingen voor grote afnemers. De ontwikkeling van online ontwerpmodules voor visitekaartjes en ander company drukwerk, plus de koppeling met de betreffende drukkerijen. Ontwerp en inrichting van de benodigde netwerk topologie en het beheer daarvan.

 • Vecos
  Ontwikkeling Track & Trace software plus mapserver voor de militaire politie van de Koerdische strijdkrachten (Erbil, Noord-irak). Ontwikkeling van database, user interfaces, communicatie server, mapserver en installatie van redundant control-rooms en servers.

 • Marvels Film / Meddings Magic Camera
  Ontwikkeling van software voor de bediening van robot-gestuurde filmcamera’s t.b.v. de special effects industrie (Pinewood, UK). Harware interfacing t.b.v. stappenmotoren en user interfaces voor het berekenen van trajecten, “fairings” en stop- en go-motion animatie.

 • I.S.I. / Fraunhofer institut
  Ontwikkeling van userinterface en hardwaresturing voor het calibreren en besturen van 3D projectiewanden. Uitvoeren van complexe berekeningen voor sampling en uniforme calibratie van “vidiwalls” door middel van een robot-gestuurd calibratieframe.