spiriweb sociaal netwerk voor spiritualiteit mindfulness meditatie en inspiratie

Beta-test vrijwilligers gezocht voor spiritueel netwerk

CoidINC heeft voor SpiriWeb Nederland social networking software ontwikkeld als basis voor hun nieuwe “spiritueel en inspirierend sociaal netwerk”: https://spiriweb.nl

SpiriWeb is een modern sociaal netwerk dat zich richt op geïnteresseerden in spiritualiteit, nieuwe tijd en mindfulness.

We zoeken voor dit sociale netwerk nieuwe leden die geïnteresseerd zijn  in sociale media en spirituele onderwerpen, die het netwerk als eersten gaan gebruiken en behulpzaam kunnen zijn onder meer het aanmaken van groepen (“clubs”) en pagina’s (“blogs”) met uiteenlopende onderwerpen, plus het voorzien van de nodige content in de vorm van berichten, artikelen, video/foto et cetera.

Qua ontwerp en gebruik zal SpiriWeb voor bekenden met o.a. Facebook genoeg duidelijk zijn. We durven als ontwikkelaars zelfs te stellen dat bepaalde functionaliteit die van Facebook overtreft.

Graag ontvangen we feedback over mogelijke onvolkomenheden en tips t.a.v. het ontwerp.

Het lidmaatschap is uiteraard gratis. De actieve leden die bijdragen aan de eerste beta test periode (gedurende de rest van 2015) worden automatisch voorzien van een “verified” batch en ontvangen rond de feestdagen een extra attentie voor de getoonde inzet.

Wij danken iedereen voor de medewerking en nodigen iedereen van harte uit om vanaf vandaag volledig los te gaan op www.spiriweb.nl !! 

CoideINC is verantwoordelijk voor de sociale media software en niet voor de content van SpiriWeb. Voor specifieke vragen over het netwerk kun je terecht bij contact@spiriweb.nl