CodeINC,Code Inc, maatsoftware,ontwikkeling,softwareAl meer dan 25 jaar ontwikkelt CodeINC maatwerk software voor bedrijven en overheden in binnen- en buitenland. In “de vorige eeuw”, tot en met 2013, gebeurde dit onder de naam “Bit-M Software Ontwikkeling“, als laatste vanuit een kantoorvilla in het Brabantse Geldrop.

In 2014 vertrok Bit-M naar het Flightforum op Airport Eindhoven als tussen-stop om uiteindelijk in augustus 2015, onder de nieuwe naam  CodeINC, neer te strijken op het bedrijvencomplex “Strijp-S” in Eindhoven.  Hier betrekt CodeINC kantoorruimte op de plek waar in de jaren ’60 nog vele dames handmatig televisietoestellen assembleerden en waar aan het einde van de vorige eeuw zowel de DVD-speler als de Bluray-speler zijn ontwikkeld.

CodeINC staat voor no-nonsense en hands-on software ontwikkeling. Puur maatwerk waarbij de wensen van de klant centraal staan, met oog voor gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige bediening. Verder staat confidentialiteit en privacy hoog in het vaandel. Overheden in binnen- en buitenland, zoals defensie, justitie en inlichtingendiensten, kozen door de jaren heen voor CodeINC’s expertise op het gebied van communicatie en encryptie software, waarbij non-disclosure het magische woord is. Ontwikkeling van “privacy-gevoelige” software voor de Nederlandse overheid is nog steeds een van de belangrijkste “dagelijkse werkzaamheden” van CodeINC.

Senior developer en software architect Martin Beek - codeinc.nl

Drijvende kracht achter zowel Bit-M als CodeINC is senior developer Martin Beek en zijn netwerk van zelfstandige senior en medior ontwikkelaars. Martin is uw aanspreekpartner en software architect en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van userinterfaces voor complexe bedrijfsprocessen, hardwarecommunicatie en databases. Martin heeft een uitvoerige kennis van alle bekende programmeertalen en ontwikkelplatformen en voelt zich niet gebonden aan een specifieke taal of methodiek. Ieder project is voor hem een nieuwe uitdaging met nieuwe perspectieven.

Door samen te werken met CodeINC profiteert u van vele jaren ervaring en een uitvoerige standaard bibliotheek aan generieke software procedures. CodeINC ontwikkelde de afgelopen decennia meer dan 1.000 programmabibliotheken in Java, Javascript, C, C#, C++ en PHP waar u als opdrachtgever van profiteert. Op basis van de stelling, dat tweemaal het wiel uitvinden u onnodig tijd en geld kost, is de jarenlange ervaring van CodeINC uw eerste verdienste!

Neemt u met vragen of ter kennismaking vrijblijvend contact op met Martin Beek via tel. 040 8080046 of mobiel 06 46 570 853. Zijn e-mail adres is:  m.beek@codeinc.nl

Met CodeINC haalt u een uitstekend ingespeeld ontwikkelteam in huis. Elk team bestaat uit een mix van ervaren senior en medior ontwikkelaars. De Seniors zorgen dat de applicatie slim en veilig wordt. De medior ontwikkelaars werken het technisch plan uit. En of het nu gaat om een webapplicatie, een Windows applicatie of een mobiele app: het kan niet uitdagend genoeg zijn. Wij willen als betrouwbare technologiepartner, slimme software voor onze klanten ontwikkelen. Precies op maat en hoogwaardig tegen een scherpe prijs. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en een heldere manier van communiceren zodat u altijd inzicht heeft in uw project.

software ontwikkeling

uitstekende support

marvels filmdream quest images special visual effects
Thanatopraxie balsemen eindhoven brabant